Vampire World Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampire World Bulgaria

Vampire World Bulgaria

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Mall Of Sofia

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Сара Деа
АДМИНЧЕ
Сара Деа

Брой мнения : 50

Mall Of Sofia Empty
ПисанеЗаглавие: Mall Of Sofia   Mall Of Sofia Icon_minitime1Вто Апр 27, 2010 11:53 am

Mall Of Sofia 300px-Sofia-newbuildings-gruev

Mall of Sofia е търговски център, намиращ се в централната част на София, на ъгъла на улиците "Александър Стамболийски" и "Опълченска", район "Възраждане".
Той е първият по рода си в България и към края на 2007 е и най-големият по площ. В същата сграда, точно над търговския център, се намира и офис комплексът Sofia Tower. Самият Mall of Sofia има над 70 000 квадратни метра площ, половината от която е заета от търговски и развлекателни обекти. Тук се намира и единственото в Югоизточна Европа триизмерно кино IMAX, собственост на международната верига Cinema City International. В центъра има над 130 магазина, както и редица ресторанти за бързо хранене, включително Макдоналдс и KFC. Паркингът разполага с над 700 места, разположени на няколко нива под сградата
Върнете се в началото Go down
Даре мо Най

Даре мо Най

Брой мнения : 4

Mall Of Sofia Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Mall Of Sofia   Mall Of Sofia Icon_minitime1Пон Май 24, 2010 8:48 am

Разхождах се по улиците с ръце в джобовете. Реших да посетя мола. Влязох и започнах да се разхождам насам-натам без да мисля какво правя. Оглеждах витрините и скучно въздишах. Движех се без да имам някаква цел.
Сара Деа
АДМИНЧЕ
Сара Деа

Брой мнения : 50

Mall Of Sofia Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Mall Of Sofia   Mall Of Sofia Icon_minitime1Пон Май 24, 2010 9:00 am

ПП:
К'во ще каеш да пишеш по-големи постове а? xD
Даре мо Най

Даре мо Най

Брой мнения : 4

Mall Of Sofia Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Mall Of Sofia   Mall Of Sofia Icon_minitime1Пон Май 24, 2010 10:42 am

Изведнъж забелязах един магазин, за скейтърки. Влязох вътре и започнах да разглеждам. Видях си един по мой вкус. Взех номер четиридесет и втори за проба. След като го обух ми пастна. Поразходих се с тях в магазина и попитах продавачката колко ще ми струва. Тя избращолеви някаква цена "Сто и седемдесет лева" На мен не ми пукаше. Извадих парите и си ги взех. Излязох от магазина доволен и крачещ високо, за да ми се виждат новите Скейтърки, настроението ми се повдигна. Започнах да се разхождам из мола и се надявах да срещна някого, но хората не ми обръщаха внимание, за това просто реших да оглеждам магазините.

ПП: НП Wink
Sponsored content

Mall Of Sofia Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Mall Of Sofia   Mall Of Sofia Icon_minitime1

Mall Of Sofia
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Vampire World Bulgaria :: РПГ-Свят :: София-
Идете на: