Vampire World Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampire World Bulgaria

Vampire World Bulgaria

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте Вампир

Go down 
+5
Елена Иванович
МИНА ЦЕПЕШ
Марк Никълс
Сара Деа
Лукас Скот
9 posters
АвторСъобщение
Лукас Скот
АДМИНЧЕ
Лукас Скот

Брой мнения : 29
Местожителство : Плевен

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Вто Апр 27, 2010 10:29 am

Тук може да създаде герой който да е вампир.

Име: /името на героя/
Години: /на колко години е героят ви/
Характер: /с 2-3 реда може и повече да опишете какъв е характера на героя ви/
История: /ето тук вече трябва да са минимум 6 реда/
Външен вид: /как изглежда героят ви може с снимка или писмено описание може и с двете.Да сложите снимка и да напишете нещо това е вах избор/
Домашен любемец: /ако имате такав/
Талисмани: /ако героят ви ще носи някакви талисмани,медальони и тм подобни дайте тяхна снимка тук или ги опишете с няколко реда/
Дарба: /напишете каква дарба има героя ви/
Върнете се в началото Go down
http://vampireworldbg.vampire-legend.com
Сара Деа
АДМИНЧЕ
Сара Деа

Брой мнения : 50

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Вто Апр 27, 2010 2:15 pm

Име: Сара Деа

Години: 16[254]

Характер: Добра, незлопаметна, надарена с богато въображение, Сара е много емоционална, понякога даже екзалтирана, чувствена, но същевременно прагматична и разсъдлива. Тя обмисля предварително всяка своя крачка и постъпка, но същевременно понякога е непредсказуема.По характер Сара е оптимистка и не понася мнителните, вечно хленчещи хора.

История: Сара е сираче,оставена пред вратата на богата къща в кошница овита в черно чаршавче.Отрсанала е в Франция(Париж).Още от малка родителите й (тези който са я отгледали) забелязват двата остри кучешки зъба.До 13 годишна възраст никога не е опитвала кръв, но тя я привлича.Може би защото е отгледана от хора...тя е като питомен лъв непознаващ природата си.И така докато един ден не успява да се укроти. Захапва малкото си братче докато са сами у тях и естествено той умира.Момичето е изплашено,тя не иска да нарани близкиет си затова бяга.Бяга надалеч...

Външен вид:
Spoiler:

Домашен любемец: Хъски на име Руди

Дарба: илюзии

Последната промяна е направена от Сара Деа на Нед Май 02, 2010 12:09 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Лукас Скот
АДМИНЧЕ
Лукас Скот

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Сря Апр 28, 2010 10:17 am

Одобрена Smile Добре Дошла Cool
Марк Никълс
АДМИНЧЕ

Брой мнения : 13

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Сря Апр 28, 2010 12:36 pm

Име: Марк Никълс

Години: 19 човешки и 255 вампирски

Характер:Марк е много твърдоглав и винаги си знае неговото.Трудно може да бъде убеден в противното,щом той решил,че това е неговата теза.Голям женкар е.Жените са му слабост,много обича красивите,с идиално оформено тяло(според неговите критерии),но за него жените не са просто играчки...Марк не се доверява лесно на хората около себе си,освен на тези на които има доверие,както и не споделя с никой,но ако някой го спечели,може да стане негов няй-добър приятел...

История:Марк е роден в едно малко селце,което от около век го няма...Семейството му е много заможно и му предоставя всичко,но има големи изисквания към него.Още от малък баща му го учи да работи и да се издържа.Крис бил буен тийнейджър и искал да опита всичко(кво ли е имало тогава).През един прекрасен ден,той разбира,че родителите му смятат да избягат и да го изоставят.След като това се е случило,той избягва в гората,но там му се случва друго-превръщат го във вампир...Връща се в селото,но там разбират какъв е,но решават да го оставят да живее там само до 16,след това трябва да замине.Това и става Крис саминава и започва да скита из страните и да обикаля,разлчни места и крие какъв е...
След,като решава да спре да се крие,той се остановява в града и започва да работи,като забогатява.Малко по-късно преуспява още и късмета му се отваря,като парите му почти се отрояват и става много известен и преследван от папараците...Притежава списания,компании,магазини и други доходоносни вериги...

Външен вид:ЦъК,ЦъК 2
Домашен любемец: Сибирска котка на име Диабулус и вълк,който отглежда като куче
на име Нерон

Талисмани: Нoси Медальон(отзад)(отпред) и пръстен

Дарба:Електричество,вода,илюзии,телепатия,дематерилизация
МИНА ЦЕПЕШ
АДМИНЧЕ
МИНА ЦЕПЕШ

Брой мнения : 54

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Сря Апр 28, 2010 5:08 pm

Име: МИНА ЦЕПЕШ
Създайте Вампир 76223

Години: Изглеждам на 16, но съм на 3333 години

Характер: На пръв поглед съм миловидно и спокойно момиченце, но външният вид винаги лъже. Обикновенно мога да съм много зла и коварна. Съобразявам се единствено със собственото си мнение. Не споря с никого, просто налагам мнението си на околните като истинска кралица. Мога да съм нежна, добра и любвеобилна единствено с Акира. Имам малко на брой приятели и можете да ги познаете по това, че лично комуникирам с тях. С останалите, често оставям Вера (Вератус) да общува с тях щом не ми е наложително.

История: Аз съм Мина Цепеш, дъщеря на Рую и Лукреция. Потомък на Влад. Роднина на тъмнината, завесата на ноща. Криеща се в тайна няколко хилядолетия. Румънската вампирска принцеса, обучавана и подготвяна да властва над половината свят - децата на мрака и ноща. Върколаците от Земния Клан са охрана на моето семейство още от незапомнени времена. Техния водач е Ромолус Кабураги - на кратко Уолф (Вълк). Той е баща на моя личен защитник и годеник Акира. След смъртта на родителите ми преди няколко столетия аз бях провъзгласена за новата Кралица на Вампирите по целия свят. Тази ми титла ми позволява да управлявам не само тях, а и всички деца на ноща - върколаци, демони и т.н. Преди няколко години с Акира решихме да разнообразим живота ни и си построихме имение на морския бряг край град Варна в България. Нямаме възможност да живеем само тук, но пък сме си пренесли удобствата на родния дом и тук. Единственото местенце в цялото имение, в което не пускаме външни лица е тайната градина, в която сме пренесли Клеоме (Cleome) - цвете цъфтящо сано нощем.

Годеник и защитник - Акира Кабураги (Akira Kaburagi) - синеок върколак от Земния Клан
Създайте Вампир Akira-kaburagi-2

Дясна ръка - Вера (Vera съкратено от Veratus) - вампирка била вярна на майка ми Лукреция, а след смъртта и и на мен.
Създайте Вампир Dance_in_the_vampire_bund-1

Външен вид: Дребничка за възрастта си, със слабо тяло. Дълга златисно-руса коса достигаща до под дупето. Обикновенно я нося на две високи опашки, но може да ме видите както и с пусната, така и с вдигната на кок коса. Имам очи в цвят боргундско червено, но когато се ядосам или използвам някоя от вампирските си дарби стават огнено-червени и сякаш светят в ноща.
Създайте Вампир Dance_10Създайте Вампир 21ouhxy
Създайте Вампир 11677Създайте Вампир 598446vampirebund_top_1109

Домашен любемец: Две синеоки тигърчета албиноси на име Фобос (Страх) и Деймос (Ужас).
Създайте Вампир White-10

Талисмани: Годежния и пръстен подарен от Акира - той по-скоро прилича на сватбена халка, а и Акира носи абсолютно същия
Създайте Вампир L_654b10

Дарба: Това че съм древен вампир подсказва и че съм с доста по-различни и повече дарби от всички останали вампири.
При желание с поглед и думи мога да контролирам чужди действия. При желание имам свръхотровна захапка. Мога да превръщам всяка кръв в пепел, независимо дали е в нечие тяло или не. При нужда мога да се трансформирам в ето този образ с всичките му предимства [летене, успех в близък бой и т.н.]
Създайте Вампир 194543-4ewr_super
Създайте Вампир Vlcsnap-2010-03-07-11h09m09s232

Последната промяна е направена от МИНА ЦЕПЕШ на Вто Май 04, 2010 3:37 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Елена Иванович
Вампир
Елена Иванович

Брой мнения : 1
Местожителство : Somewhere far...

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Нед Май 02, 2010 12:59 pm

Име: Елена Иванович [сменено име, оригинално - Пандора]

Години: Изглеждам на 20, но съм на 2013

Характер: Има много неща, които бих могла да кажа за себе си, и по-точно за характера си. В продължение на хиляди години той се е дооформял и е изграден до съвършенство. Не, че се хваля, но за толкова време успях да опозная хората. Успях да опозная и себе си. Аз... Аз съм древна, още от времето на Юлий Цезар, на Клеопатра и на десетките богове. Характера ми.. Той е древен като мен самата. Никога, никой жив или нежив не би могъл да разгадае какво мисля. Когато говоря нещо, никога не бива да ми се вярва. Когато искам нещо, винаги го получавам. Може би съм от малкото вампири, които след толкова време все още не са се разпаднали на прах, или полудели. Това е, защото аз просто имам желание да живея, макар и вечно. Мога да се приспособя към всяка среда, стига да искам. Никой не може да ме накара да направя нещо без да го желая.

История: Вампирският ми живот започна през 6г. от Новата Ера в град Антиопия. За живота си преди това няма защо да ви разказвам. Въпреки, че помня всяка секунда живот от човешките си години до най-малката подробност, това е история на цяла една ера, и би ми отнело много време и редове, да разкажа всичко.
Бях ухапана във Антиопия, от вампир на име Мариус. Него познавах още от детството си, и още тогава се бях влюбила в него. Когато бях на едва девет години, и той дойде да поиска ръката ми от баща ми за в бъдеще, тогава го познах. Пълното съвършенство. След като гражданската война в Рим избухна, баща ми се бе погрижил да не пострадам и ме бе пратил на далеч в морският град.
Там отново срещнах Мариус, но го срещнах Мариус, но го срещах само през нощта. Чудех се защо ли. Точно тогава бях започнала да получавам кървави сънища, пратени явно от Изида, богинята, която почитах по времето, когато в богове се вярваше, и те съществуваха. Не знаех какво означават сънищата, но разбрах едно - съществата, които сънувах бяха реални, ъществуваха, и Мариус бе един от тях.
Той се опита да ме предпази, но бях твърдоглава и глупава. Накарах го да ме превърне, без значение мнението му. Първо се дърпаше, но после склони. Ето как получих дара на безсмъртието.
Двеста години бродех по света с любовта си, като и двамата се бяхме отдали на това да защитаваме Акаша и Енкил. Първите. Но един ден се събудих, когато залеза точно притъмняваше хоризонта, и Мариус просто го нямаше.
Останалите години до днес ги изживях неусетно, сякаш бе изминал един ден. Имам само откъслечни спомени за живота си през тези хиляда и осемстотин години.
Един от тези спомени е как със Лестат, вампир древен не по-малко от мен самата, отиваме в Новите земи - Америка. Когато отидохме за пръв път, бе ужасно. Навсякъде се строеше и всеки се чудеше какво да прави. Лош спомен. Един от многото.
Друг спомен - как се срещнах с Мариус във Венеция, където живеех вече близо двеста години без него. Той ме бе погледнал жално
-Не трябваше да идвам при теб... - ми каза тогава и си замина, като отнесе отново всичко със себе си.
Много, много спомени, за много години. Тепърва предстои да градя нови.

Външен вид:
Spoiler:

Домашен любемец: Нямам

Талисмани: Имам няколко татуирани змии на ръцете, които значат нещо. Дори аз не знам какво, но се появяват само при трансформацията ми във вампир.
Създайте Вампир Rei-3-20050408115738523
Създайте Вампир Rei-3-20050408115738523

Дарба: Да си на повече от двехиляди години си има и предимства. Един вампир на възраст като моята може много повече, от обикновените, млади и неопитни вампири.
Основната ми дарба е болка, но е единствената ми дабра.
Не ви разказах, че докато живях с Мариус имах пряк контакт с Акаша - нашата богиня. Тя ме прие, и сподели с мен една малка част от силата си, с която да се пазя от останалите вампири.
Дарба номер две - Независимо дали вампирът е по-стар от мен, по-млад или по-силен, ми е нужен само един поглед, за да го изпепеля, стига да желая. Не изпалзвам тази си дарба често, тъй като светът би останал без вампири, ако се ядосвах на всеки.
Дарба номер три - неразгадана. Свързана е със змиите, които се появяват на ръката ми, когато съм вампир, но още не знам какво значи.
http://www.impulse.bg/user/Fashion_mimss
Сара Деа
АДМИНЧЕ
Сара Деа

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Нед Май 02, 2010 1:14 pm

удобрена
МИНА ЦЕПЕШ
АДМИНЧЕ
МИНА ЦЕПЕШ

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Нед Май 02, 2010 1:50 pm

КАТО ИЗКЛЮЧИМ ГЕРОИТЕ НА ТРИМАТА АДМИНИ И ТОЗИ, КОЙТО ОЩЕ НЕ СИ Е ПУСНАЛ ОПИСАНИЕТО ИМАМЕ:

1 ВАМПИР, 1 ДЕМОН И 1 ВЪРКОЛАК

ДОКАТО НЕ СЕ РЕГНЕ И 1 ЧОВЕК

СЕ ПРЕУСТАНОВЯВА ОДОБРЯВАНЕТО НА ГЕРОИ ВАМПИРИ, ДЕМОНИ И ВЪРКОЛАЦИ!

P.S. ЩЕ ВИЖДАТЕ ПО ЕДНО ТАКОВА СЪОБЩЕНИЕ ОТ МЕН СЛЕД ВСЕКИ НОВ ГЕРОЙ.
Афродита Лафонт
Вампир
Афродита Лафонт

Брой мнения : 17

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Нед Май 09, 2010 12:11 pm

Създайте Вампир Aphrodite-LaFont-vampires-6911932-321-441

Име: Афродита Лафонт
Години: 19
Характер: На пръв поглед тя е злобна и властна. Обича лукса, забавленията и да става както тя желае. Но въпреки това, под тази маска, тя е мила, добра и чувствителна, но мрази да показа тези си качества, защото за нея са проява на слабост.
История: Афродита е потомка на вампирите. Тя е родена такава. Родителите и били най-прекрасните и най - властни жители на града в който живеели и затова те го управлявали. От малка тя иска и има всичко. С лекотя го постига и може да омае, дори и най - студения демон. Когато е на 5 години баба и умира, убита от човеците и това доста наранява младата вампирка, а и положението вкъщи не е никак розово, защото майка и баща й въпреки че пред другите се правят на мили и вежливи, всъщност са много злобни и отвратителни. Постоянно изискват от дъщеря си да е най-добра във всичко, защото иначе щяла да посрами рода им. Това ужасно отношение от тяхна страна става причина и за странния и понякога ужасяващ характер на Афродита. Когато навършва 15 години, тя случайно се сблъсква с едно момиче в един магазин. В началото мисли да я нападне с някоя злобна забележка, но се сепва, когато вижда лицето й. Въпреки че изглежда различно от нея, си личи че имат сходни черти, а и има същия белег като Афродита на челото. След време те стават приятелки и тя открива, че нейната нова позната Мишел е всъщност нейна сестра, която е изоставена от родителите й, когато се е родила. Афродита я кани да живее при нея, въпреки недоволството на родителите си и така те стават много близки.
Външен вид: Афродита е много красива и грациозна. Никой не може да и устои, колкото и да му се иска, все някога попада в мрежите й, стига тя да го пожелае. Очите и са сини, излъчващи без проблем всякакви емоции. Косите и са дълги, леко чупливи и руси. Тя е висока 1 метър и 73 см. Тежи 56 кг, но всъщност е лека като перце. Устните и са нормални, но когато се ядоса може да станат малки и тънки, помагайки и безпроблемно да прави някои от любимите си злобни усмивки.
Домашен любемец: няма
Талисмани: Още от раждането си, вампирката е инициирана с талисмана на рода - сребърен полумесец. Когато тя стане зряла и достойна той се запълва, така всички знаят, че тя вече е пораснала.
Дарба: Съблазнява и контролира чувствата на всички същества
Лукас Скот
АДМИНЧЕ
Лукас Скот

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пон Май 10, 2010 7:53 am

Одобрена добре дошла Smile Забавлявайсе,бъди редовна в писането и посещаването и кажи на приятелите си за форумчето Smile
МИНА ЦЕПЕШ
АДМИНЧЕ
МИНА ЦЕПЕШ

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пон Май 10, 2010 11:42 am

КАТО ИЗКЛЮЧИМ ГЕРОИТЕ НА ТРИМАТА АДМИНИ И ТОЗИ, КОЙТО ОЩЕ НЕ СИ Е ПУСНАЛ ОПИСАНИЕТО ИМАМЕ:

2 ВАМПИР, 1 ДЕМОН, 2 ВЪРКОЛАК И 2 ЧОВЕКА (ЕДИНИЯ НЕ НА 100% ОДОБРЕН, НО ПАК СЕ БРОИ)

ДОКАТО НЕ СЕ РЕГНЕ ОЩЕ 1 ДЕМОН

СЕ ПРЕУСТАНОВЯВА ОДОБРЯВАНЕТО НА ГЕРОИ ВАМПИРИ, ЧОВЕЦИ И ВЪРКОЛАЦИ!

P.S. ЩЕ ВИЖДАТЕ ПО ЕДНО ТАКОВА СЪОБЩЕНИЕ ОТ МЕН СЛЕД ВСЕКИ НОВ ГЕРОЙ.
МИНА ЦЕПЕШ
АДМИНЧЕ
МИНА ЦЕПЕШ

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пет Май 21, 2010 7:40 am

ТЕМАТА Е ОТКЛЮЧЕНА ЗА НОВИ ГЕРОИ
Мишел Лафонт
Вампир
Мишел Лафонт

Брой мнения : 9

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пет Май 21, 2010 7:59 am

Име : Мишел Лафонт
Години : 17
Характер : Злобна и властолюбива.Има силно чувство за самосъхранение. Не се отказва от целите си,постига ги на всяка цена и не се спира пред нищо. Брани своето си и е готова на всичко за близките и приятелите си. Не се страхува от нищо и никой, когато някой я нарани си отмъщава сто пъти по-гадно. Дръзка и много горда личност. Понякога се случва да я наричат “Ледена Кралица” . Почти никога не изразява мили и добри чувства (поне пред другите) ,смята че това е слабост от нейна страна.
История : Мишел като малка е разделена от родителите си. Оставена е пред входа на една църква от баща си ,тя отрасва там. Отрасва сама ,въпреки че вижда едно момче на име John Constantine , което също да живее в църквата. Още от малка мисли,че полудява заради гласовете в главата си,но остановява,че всъщност това са мислите на другите. Крие се от него и той никога не разбра,че тя също е живеела там .Той е нейната първа и единствена любов,но един ден тя решава да тръгне на пътуване, защото знае, че той няма да се влюби в нея. По тази причина тя става “Ледена Кралица” . Една зимна нощ докато се разхожда в парка Мишел прави нещо ,което в началото не разбира – напада човек и изпива кръвта му. След дълго размишляване и търсене на истината за себе си гордото момиче разбира,че е вампир. Скоро след това по случайност намира едно момиче ,към което изпитва симпатии без определена причина. Срещат се случайно в един магазин. Гледа я с изумление когато вижда ,че Афродита има същия белег на челото като нейния. Макар белега й все още да не се вижда ,той се показва след 18 годишна възраст. Не след дълго те стават приятелки и откриват,че са сестри. Отива да живее в къщата при родителите си ,макар и тяхното недоволство. С Афродита стават много близки и винаги са заедно.
Външен вид:
Създайте Вампир 1598160f
Създайте Вампир 1598163E
Създайте Вампир 1598165K
Създайте Вампир 1598169S
Създайте Вампир 1598172l
Създайте Вампир 1598173G
Домашен любемец : Мишел обожава свеоето куче – хъски ,на име Демон.
Създайте Вампир 1598183z
Създайте Вампир 1598187y
Талисман:
Създайте Вампир 1598176o Пръстенът й помага да прикрива емоциите си.
Дарба: Контролира съзнанието на другите същества и чете мислите им . Притежава нещо като щит,който я предпазва от дарбите на другите същества и ги обръща срещу тях ако тя пожелае.
МИНА ЦЕПЕШ
АДМИНЧЕ
МИНА ЦЕПЕШ

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пет Май 21, 2010 8:35 am

ОДОБРЕНА СИ, въпреки недоизпипаната ти история.

ТЕМАТА ОТНОВО Е ЗАКЛЮЧЕНА ЗА НОВИ ГЕРОИ
Джак Фокс

Джак Фокс

Брой мнения : 11

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пон Май 24, 2010 9:02 am

Име: Джак Фокс
Години: 21 [2000]
Характер: Студен,откровен и груб.Много строг и безкомпромесен,жесток.Има необикновенно чувство за хумор.Той е потаен и мрази морски обитатели както и маймуни
История: Джак е отраснал в обикновенно семейство с нормални родители.Когато родителите му заминават за командировка те загиват в самолетна катастрофа.Това напълно променя момчето и отива в приют.След няколко години този приют е нападнат от странни хора,един от който се оказва вампир.Той ухапва Джак и това променя животът му завинаги.С времето Фокс осъзнава това,затова решава да търси помощ.След години хвърлени на вятърът той се настанява в манастир мислейки,че няма да се превърне в чудовище.Една вече обаче кръвожадната му личност се надигнала и той убива всички в манастира.Оттам той напуска това място обикаляйки светът.
Външен вид: Бяла кожа,черна дълга права коса,жълти очи с лилаво покрай тях.
Spoiler:
Домашен любемец: бяла змия
Spoiler:
Талисмани: няма
Дарба: Има контрол над гравитацията.Може да спира мести предмети без да ги докосва в определен интервал от време.Пълен контрол над гравитацията..т.е телекинеза и възпрепядства движението на обекти,хора и всичко.Пример ще дам силите на Deva Path от Naruto.Това е пълен контрол над гравитацията.

Последната промяна е направена от Джак Фокс на Вто Май 25, 2010 4:06 am; мнението е било променяно общо 1 път
Сара Деа
АДМИНЧЕ
Сара Деа

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пон Май 24, 2010 9:11 am

Ами...добре оро...става ..ама изчакай и мнението на Мина xD ^^''
МИНА ЦЕПЕШ
АДМИНЧЕ
МИНА ЦЕПЕШ

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Пон Май 24, 2010 3:27 pm

Само не разбрах това в дарбата ти една дарба ли е или две?
По принцип това се казва ТЕЛЕКИНЕЗА. Ако ти имаш друго предвит, то го обясни подробно.
Искам и малко повече за характера. Това че си писал, че си на 21 означава, че нямаш някакви други вампирски години нали? Напиши дата на раждане.
Сега ще ти сменя името на Джак Фокс, но ще ти сложим цвят като си коригираш профила
Ейме дьо Валанс

Брой мнения : 1

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1Чет Юни 03, 2010 1:13 pm

Име: Ейме Дженюариъс дьо Валанс
Години: По външен вид- 21, а реалните й са 682
Характер:Бунтар.. Доста непокорна, но може и да е агънце. Думите й са остри. Пряма и открита, не цепи думата си на две. Не жали никого. Ейме е доста енергичен но и променлив човек. Има енергия за трима, а емоциите й се сменят със скоростта на светкавица. Веднъж е уравновесена, дори безчувствена, а в следващия момент вече е крайно емоционална. Отношенията си към даден човек могат да бъдат сменени за част от секундата. Вал винаги е била борбена. От малка е била възпитавана да бъде малка и прекалено официална дама. На Валанс не й се нрави много, но няма избор. Просто се оставя на това да бъде госпожица, но когато прескочат нейната граница, тя има твърд характер. Нейното "не" си е "не". Не се променя. Креативна е и мисли. Обича да е различна. Сменяла е цвета на косата си стотици пъти, със всички цветове! Ама наистина всички. Жълто, синьо, зелено, морско синьо, червено, лилаво...Истинският й цвят е блего розово.
История: Родена e през 1328 година в Париж. За нейно нещастие е родена в заможно семейство. Буйният й характер отказва да се подчини на "дресировките" за типичната млада и възпитана дама. Самата Ейме никога не е искала да бъде такава. През 1349 година е повалена от "черната смърт" , разновидност на чумата. Спасена е от вампир от "древните", той я спасява от смъртта, като й дава от силите си на "древен". И след това просто изчезва... Ейме дълго време се крие и около век живее в гората. А после започва да обикаля света. Китай, Индия, Австралия, Ню Йорк. В Ню Йорк се задържа няколко години като се изхранва малко трудно. Накрая се връща в родния Париж... Не се задържа много там и отново обикаля света. Обикаля доста години.. И накрая идва тук в София. С надеждата да се задържи малко по-дълго.
Външен вид: Създайте Вампир Ballinbymissmosh
Домашен любемец: Едно зайче и Анн (бяло) и Майкъл (черно)- котета и Лесли (още едно коте)
Талисмани: пръстенче
Дарба: Левитация, Пирокинеза и владее всички езици. Включително този на животните.
Sponsored content

Създайте Вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създайте Вампир   Създайте Вампир Icon_minitime1

Създайте Вампир
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Vampire World Bulgaria :: Начало :: Герой-
Идете на: