Vampire World Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampire World Bulgaria

Vampire World Bulgaria

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Римски терми

Go down 
4 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Дияна Уоълс
Върколак
Дияна Уоълс

Брой мнения : 21
Местожителство : Габрово

Римски терми - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Вто Май 18, 2010 10:20 am

- Баща ми ми е разказал за това. Аз никога не съм имала шанса да очаствам в някоя глутница, за да усетя какво е точно и до колко надълбоко в съзнанието и мислите, които го вълнуват другия можеш да стигнеш. Добре, можеби не ме разбираш, затова почвам от начало.Когато почувстваш, че пренадлежиш към дадена група от видът ни, то когато сте във вълча форма всеки един чува мислите на другия. Така принадлежиш на глутницата и всички могат да чуят мислите ти, което понякога е гадно и дразнещо. По този начин може да се разбирате от стотици километри без проблеми. Това понякоига е доста полезно, особено когато преследваме някого и можем разговаряме и да се разбираме за стратегия. Можем да вием като вълци, но не общуваме чрез самия вой. В глутницата има строги правила и един Алфа, който командва. Неговите заповеди се изпълняват от всички. Общите мисли са само между дадена глутница, а не между всички върколаци както вече разбра. Мисля, е това е всичко важно и се надявам някой ден да не го използваш срещу мен. - казах уж на шега, но всъщност доста сериозно си го мислех.
- Мисля, че мога да ти се доверя, затова ти споделям. - изрекох с усмивка и се облегнах на стъблото на дървото.
След това отново продумах :
- Имаш ли братя или сестри ? - мисля, че този въпрос не я бях питала. Сега не я наблюдавах, а погледа ми си блуждаеше невиждащо напред.
Върнете се в началото Go down
Афродита Лафонт
Вампир
Афродита Лафонт

Брой мнения : 17

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Вто Май 18, 2010 10:37 am

Ококорих се. Това да споделяш мислите си с други не е особено приятно. Поне за мен не би било. Но беше права - ако се бият срещу някого ще им е от голяма полза. Чудих се защо ли и ние вампирите нямаме такова умение. Можеше пък и да бъде забавно. Тогава тя изстреля следващия си въпрос. Намръщих се. Мисля, че вече няколко пъти и споменах за сестра си, но нищо. Ще и го кажа пак.
- Имам по малка сестра. Когато се е родила родителите ми са я изоставили. Не им е трябвало друго дете. Аз съм им била достатъчно грижи, а и цял живот ме подготвят като тяхна наследница да управлявам там където живеем. Не са искали да има спорове между мен и нея коя да поема властта. Избрали са мен и са се постарали да ме направят това което съм днес, въпреки че доста често ми се ядосват. Но иначе скоро открих за сестра си. Тя е добро и сега живее с мен и родителите ни, които не са особено радостни да я видят. Брат нямам и не ми трябва. Ако имах той щеше да ме измести и сигурно и мен щяха да ме захвърлят някъде, както сестричката ми. Това е.... - отговарях и аз, но изведнъж спрях.
Това странно чувство, че някой ме наблюдава ме изнервяше. Дори да беше човек не исках да ме гледа. Не и сега докато бях слаба, уморена и излязла от гората или накратко казано - изглеждах зле. Тогава обаче се върнах към нашия разговор и продължих.
- Ти си единствено дете или майка ти има ново от твоя пастрог ? Междудругото от кога си върколак ? А и върколаците какво ядат ?
Дияна Уоълс
Върколак
Дияна Уоълс

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Вто Май 18, 2010 1:05 pm

Веднага след думите й виновна изрекох:
- Уух..съжелявам. Забравих и чак сега като каза се сетих, че те питах и преди това. Много съжелявам, че така се повтарям. А иначе майка ми и пастрога ми нямат други деца, въпреки, че той искаше. Положението ни не го допуска, парите не стигат и така. Пък и от както съм върколак, апетита ми се отвори много повече, сега може да се каже, че ям за двама. - казах и се разсмях. После я погледнах, за да видя реакцията и продължих:
- От приблизително година някъде съм върколак и все още сама обикалям. - изрекох и с притеснена усмивка добавих:
- В началото много се нервирах и постоянно се превръщах във вълчата си форма, поради което доста дрехи съсипах. Но постепенно с месеците се овладявах и напоследък исках да избягвам да се трансформирам, но всъщност можеби не е добра идея. Вече не се притеснявам да се причесля към митичните същества. В началото ми беше много трудно във всички отношения. Не се разбирах с никого, бях нещо като вълк единак. Въпреки, че като момиче и от мен се очаква да съм мила, точно тогава много хора не смееха да ме заговорят. Не бях толкова позитивна . Ккато винаги затворена в себе си - казах по скоро на себе си и отново заговорих:
- Само като се сетих за нещо което нем и изнасяше и се нервирах, ръцете ми трепереха и рядко успявах да се овладея, но както ивиждаш, проблема е отстранен. - изрекох опитвайки да звуча оптимистично
Мишел Лафонт
Вампир
Мишел Лафонт

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Пет Май 21, 2010 12:54 pm

Днес трябваше да изчакам сестра си ,за да ходим на лов,но жаждата бе по-силна от мен и ловувах сама. След като се прибрах ,видях че е станало късно,а нея още я няма. Започнах да се чудя какво е станало с нея.Сложих каишката на Демон и тръгнах да търся с него сестра си (а и на него малко разходка няма да му се отрази зле). Отне ми само миг ,за да се сетя за любимите й места ,където е най-възможно да я открия. Тръгнах към 1-вото място ,където бе най - възможно да е . Малко преди да стигна я видях да говори с някакво момиче. Приближавах се бавно и в готовност да се защитя при възникнала опастност. С всяка крачка миризмата,която усещах ставаше все по-силна и отвратителна. "Мда. Мокро куче има наблизо" си казах на ум. Забързах крачка към сестра си и момичето.
- Здравей ,как си сестричке ? - казах набързо . Усетих ,че ужасната миризма идва от момичето. Заех защитна позиция ,също бях готова и да нападна ,но усетих ръката на сестра си върху рамото си. Спрях за миг и започнах да слушам какво започва да говори.
Афродита Лафонт
Вампир
Афродита Лафонт

Брой мнения : 17

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Съб Май 29, 2010 10:12 am

Усмихнах се на Дияна. Наистина беше преживяла много, но всички тези изпитания я бяха изградили сега каквато е, а аз нямах никакви възражения от сегашаната ми познайница. Не исках да си представям, ако не беше минала през това и беше станала друга .... сега сигурно щяхме да сме в смъртоносна схватка. Не, това не ми се хравеше. Облегнах се на дървото и затворих очи, наслаждавайки се на вятъра и усещайки как разрошва косата ми. Обикновено това ме дразнеше, но днес като изключение ми беше много приятно и успокояващо. Точно тогава до ушите ми стигна звука на приближаващо се стъпки. Трябваха ми няколко секунди за да ги позная. Сестра ми идваше, явно не и се е чакало вкъщи, а и аз бях закъсняла. Надявах се да не се е притеснила много. Точно тогава тя дойде до нас и каза:
- Здравей ,как си сестричке ?
Тамън щях да и отговоря супер, когато я усетих как се напряга, готова за битка с Дияна. Станаха и я хванах за рамото. Не трябваше да се издаваме, а и нямаше смисъл от битка. Погледнах я настоятелно, докато се отпусне и започнах да и говоря.
- Привет, лудетино. Супер съм. По рано днес се запознах с това момиче. Тя е върколак. Името и е Дияна и няма да ни направи нищо лошо, даже е много добра. Така че ела да ви запозная и без възражения.
След последното си изречение започнах да се смея. Много обичах да командоря Мишел, заради което тя доста се дразнеше. Когато тя седна до мен аз ги запознах.
- Дияна, това е сестра ми Мишел за което говорихме преди малко. Мише, това е Ди или Дияна, моята, а и сега и твоя позната. Може и без да си стискате ръцете.
Отното се засмях, но този път леко нервно. Усещах, че има леко напрежение между двете. Обърнах се към сестра ми и заговорих.
- Е, как си, сестра ми. Гледам не си ме изчакала. Май довечера няма да ходим на лов, а ?
Докато говорих, гледах и двете малко притеснено. Не ми харесваше как се гледаха.
Мишел Лафонт
Вампир
Мишел Лафонт

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Съб Май 29, 2010 12:17 pm

След като ме хвана за рамото, сестра ми ме погледна настойчиво докато се отпусна поне малко и заговори. Нарече ме лудетино както обикновено и това не ми направи впечатление, напротив - зарадвах се,защото това подсказваше,че няма нищо лошо станало. След това добави ,че Дияна в върколак и потвърди мисълта ми. Сестра ми каза,че е много добра и настоя да ни запознае без да възразявам (опитваше се да ме командва от време на време ,но или не се получаваше или сме на едно мнение ,а да не е нито едно от двете се случваше много рядко) . Седнах до нея ,тя ни запозна ,но нямаше да си стиснем ръцете както и очакваше. Засмя се отново - личеше си ,че разбира за лекото напрежение помежду ни. Това явно си личеше от начина , по който ни гледаше ,след като ме попита как съм.
- Добре съм сестричке ,правилно мислиш ,че няма да ходим за лов тази вечер ,а и аз ловувах малко сама и съм ти запазила малко .. кръв у дома. - след последните си думи видях как ме погледна Дияна - беше нещо средно между усмивка ,че съм помислила за сестра си или нещо от рода на "тя луда ли е ,как може да пази кръв във хладилника си?! " . След тази моя мисъл започнах да се подхилвам ,а те ме гледаха сякаш полудявам.
- А ти как си Дияна ? - попитах от любезност и позбравила за лошите си намерения ,но не и за миризмата й.
Дияна Уоълс
Върколак
Дияна Уоълс

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Съб Май 29, 2010 1:13 pm

Когато дойде сестрата на Афродите, миризмата , която дразнеше ноздрите и гърлото ми от части се удвои. Трябваше да изтърпя, а това, че беше сестра на приятното момиче с което се бях запознала по рано днес и сега стоеше до мен, ми помагаше . Явно и тя имаше същия проблем като мен и това беше очевидно. Мишел беше втория вампир, с който се запознавах. Знаех, че тя също ще е като сестра си добра, мила и затова трябваше да се оттърся от инстинктите ми. След няколкото изречения, които си размениха, Мишел ме попита как съм и аз отговорих спокойно :
- Добре съм, благодаря. Вече от сигурно 4 часа си приказваме и се опознаваме с Афродита. - усмихнах се и погледнах към нея. - Ще се присъединиш ли или ще си тръгвате, тей като явно сте закснели ?
Мишел Лафонт
Вампир
Мишел Лафонт

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Съб Май 29, 2010 1:27 pm

Когато попитах Ди как е ,тя отвърна ,че е добре .Усмихна ми се и попита дали ще се присъединя или ще тръгваме ,защото очевидно сме закъснели. Отърсих се малко от лошата миризма ,поех си въздух и заговорих :
- За мен няма проблем да остана ,тъй като ако зависеше от родителите ми по-добре ще е да не се прибирам никога . - казах това с лека нотка на тъга в гласа си ,но после върнах усмивката на лицето си.
- А вие за какво си говорихте преди да дойда ? - попитах това ,за да не задам някой от въпросите ,по които са говорили вече.
Дияна Уоълс
Върколак
Дияна Уоълс

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1Нед Май 30, 2010 12:26 pm

Реших аз да отговоря на въпроса на Мишел и казах на кратко :
- Ами разказвах й за върколаците, за мен самата и като цяло същността ни и това, което е характерно за нас. А тя ми сподели за теб, родителите ви, как имало много видове вампири и общо взето законите,правилата и начините ви на живот. Впрочем как да ви казвам на галено и на двете ? - попитах ги, тей като до сега все се обръщах към тях с целите им имена. Имаше личностти, които не им беше приятно, затова зададох въпроса си.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Римски терми   Римски терми - Page 2 Icon_minitime1

Римски терми
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Vampire World Bulgaria :: РПГ-Свят :: Варна-
Идете на: